Dr. Vleskó Gábor

„Nagyon örülök annak, hogy Ön az orvosom. Sok mindenen keresztül mentünk az évek során. Lassan 15 éve ismerem Önt. Csak pozitív és jó dolgokat tudok Önről mondani. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy bátran és bizalommal forduljon Önhöz. Hála Önnek van két csodálatos gyermekem. Remélem még sokáig Ön lesz az orvosom.”

Sz-A Mercédesz (Semmelweis Prémium)

„Évek óta vagyok Vleskó doktor úr páciense. Egy méhen kívüli várandósság miatt ajánlottak hozzá, ő műtött, és a szakértelmének, kedvességének és odafigyelésének köszönhetően nem volt kérdés, hogy onnan ő legyen az orvosom.

Három lánykámból így kettő aztán nála is született, és azóta is óriási biztonság az életemben. Szeretettel ajánlom.”

V. Anna

Dr. Vleskó Gábor két terhességemet kísérte végig és mindig a legnagyobb szakértelemmel kezelte. Bármilyen kérdésemre azonnali és érthető választ kaptam, e-mailen és telefonon mindig elérhető volt. Első alkalommal tudott jelen lenni szülésemnél, mint választott orvos (2019, SOTE 2), mindvégig szakszerűen végezte munkáját, tájékoztatott a fejleményekről, következő lépésekről.

P. Rita

„Kedves, segítőkész orvos. Mindkét kislányom nála született, a terhesgondozás alatt, ha problémám volt bármikor elérhető volt. A szüléshez nagyon hamar megérkezett és profin levezette. Szívesen ajánlom!

Gy. Enikő

A Doktorúrnál született két gyermekem, egyik állami kórházban, másik magánkórházban. Pontosan ugyanolyan odafigyelést, lelkiismeretes „munkát” végzett mindkét esetben. Elérhető, segítőkész, alapos. Emberileg és szakmailag is csak ajánlani tudom, nagyon hálásak vagyunk neki.

G. Nikolett (Maternity Magánklinika)

„Vleskó doktor nem kis feladatra vállalkozott, amikor felkerestem, hiszen hármasikrekkel voltam várandós. A teljes terhesgondozás alatt, majd a szülést követően is roppant körültekintő és alapos volt. A várandósság alatt biztonságban éreztem magunkat nála, ami egyrészt a szakmai tudásának, másrészt az emberközpontú hozzáállásának volt köszönhető.

R. Gabriella

Rokoni ajánlásnak köszönhetően kerestem fel Dr. Vleskó Gábort és a lehető legjobb döntés volt őt választani az első – majd a második – várandósságom során. Kedves, figyelmes, precíz, munkájára igényes, a vizsgálatok során mindenről teljeskörű és részletes tájékoztatást kaptam. A folyamatos elérhetőség és reaktivitás, amit biztosít (telefon, e-mail), biztonságérzettel tölti el pácienseit.

P-Gy. Sára

„Már 8 éve járok a doktor úrhoz és második gyermekem is nála szültem. Követtem őt a régi rendelőjéből a jelenlegibe. Nagyon kedves, megbízható, segítőkész és kiváló szakember. Én csak mindenkinek ajánlani tudom.

N. Henrietta

Vleskó Doktor Úr-nál ikreimet szültem még 2015-ben. Engem kb. a 20. terhességi hetemen vállalt el, amiért azóta is hálás vagyok. Ha valamiben nem volt elég biztos (nem sok ilyen volt, de mégiscsak egy problémás ikerterhességről volt szó) akkor inkább megnézetett egy másik kollégájával is, ami számomra azt mutatja, hogy fontosak számára a páciensei. Egyik kislányomat a szülés után átszállították, a Gyermekklinikára, Ő ekkor is segített (kérés nélkül) és beszélt az ottani Főorvossal a gyermek állapotáról. Nagyon emberséges, korrekt orvos. Ajánlom mindenkinek!

G. Krisztina

„A nőgyógyászati vizsgálat általában nem egy leányálom, azonban Vleskó Doktor Úr mindig olyan biztonságos közeget teremt, amiben kevésbé feszeng az ember lánya. Doktor Úr körültekintő, alapos, szakmai tudására bármikor lehet számítani, támaszkodni. Sosem volt rest visszajelezni bármilyen nőgyógyászati kérdéssel, kéréssel fordultam hozzá. A fiaim születésénél sokat jelentett nekem, hogy mellettem, mellettünk volt a nehéz, rázósabb, nem várt pillanatokban is és tudásával, kedvességével végig támogatott minket. Mind emberileg, mind szakmailag kiemelkedő a hozzáállása. És persze a humora is remek… megviccelt, hogy „ikertestvére vállalja a természetes szüléseket”…

Dr. B. Dóra

Nagyon kedves és odafigyelő! Közvetlen, mindig válaszol a kérdésekre! Jó kedvvel és nem félve járnak hozzá!

Sz. Árpádné

„Doktor Úrnak nagyon sokat köszönhetek, mindig hálás szívvel gondolok rá. Az első várandósságom előtt hosszú utat tettem meg, melyen végig mellettem állt és kísért. Mindkét gyermekem születésénél ő volt ott, végig biztonságban éreztem magam mellette. Valahányszor találkoztam vele a rendeléseken és a szüléseimnél, azt éreztem, hogy nemcsak egy vagyok a sok páciens közül, hanem akkor ott én vagyok a fontos. Ha valaki megbízható, empatikus és elérhető nőgyógyászt keres, szeretettel ajánlom őt.

D-S. Tünde

Mindig is utáltam nőgyógyászhoz járni, várandósságaim alatt viszont megnyugtató volt minden terhesgondozás. Doktor Úr kedves, alapos és nyugodt volt a rendeléseken, szeretetteljesen nézegette ultrahangon a hasamban ficánkoló babámat és mindig magyarázta, mit látunk. Három gyermekem született a gondozásában, mindháromszor hagyta természetes ütemében haladni a vajúdást, szülést, nem sürgetett, nem történtek felesleges beavatkozások. Ha lenne még gyermekem, biztos nála szeretném, hogy megszülessen.

N. Judit

„Korábban nagyon sok negatív tapasztalatom volt a nőgyógyászokkal, így a hosszú keresgélés után egy barátnőm ajánlása útján kerültem a doktor úrhoz. Úgy 7 éve már ennek, azóta pedig rendkívül elégedett vagyok, mind a nőgyógyászati, mind a terhesgondozás ellátással egyaránt. A doktor úr nagyon megbízható, profi szakember, akitől bátran mert kérdezni az ember úgy, hogy arra mindig egyértelmű és érthető választ kap. A sok segítségét ezúton is köszönöm!

K-B. Alexandra

A várandósságom es a szülésem során végig a legnagyobb biztonságban éreztem magam a Doktor Úrnak köszönhetően. A szülés során minden folyamatról tájékoztatott, nem történt semmi a megkérdezésem és az egyetértésem nélkül. Mindvégig bátorított, és neki köszönhetően háborítatlanul, természetes úton tudtam megszülni a kisfiamat. Tudom, hogy a mai világban kevés a pozitív szülésélmény, az én szülésem a Doktor Úrnak hála életem legszebb élménye marad.

K-K. Villő (Maternity Magánklinika)

„Vleskó doktor úrhoz kislányom születése óta járok, s mindig a legnagyobb biztonságban éreztem magam mellette, bármi miatt mentem hozzá. Elérhető, közvetlen, szakmailag megkérdőjelezhetetlen orvos. Azóta is hozzá járok, maximálisan meg vagyok elégedve emberséges hozzáállásával és szaktudásával egyaránt.

S. Georgina

Az első gyermekemet dr. Vleskó Gábor ügyeletes orvosként segítette a világra. Amikor ismét babát vártam, már nem volt kérdés, hogy hozzá megyek terhesgondozásra is. Segítőkész, nyitott, támogató és mindig nagyon alapos orvos, hálásan gondolunk rá.

B. Lilla

2013 óta vagyok a Doktor Úr páciense. Ajánlás útján kerültem hozzá, és soha meg nem fordult a fejemben, hogy orvost váltsak. Mindkét gyermekemet az Ő segítségével hoztam a világra, és harmadik gyermekemnél is a Doktor Urat választottuk.

Hogy miért?

Mert precíz, alapos, teljeskörűen tájékoztat, mindig “elérhető” és készségesen válaszol, javasol, ajánl a banális kérdésekre is akár. Megbízható, mindig számíthatok rá. A természetes úton történő szülést támogatja, nem beszél rá soha semmire, ami nem a javamat szolgálná. Szülések alatt végig bent van és támogat. Mind szakmailag és mind emberileg kitűnő.

F. Lívia

I know Dr. Vleskó since January 2021. I just got pregnant and Dr. Vleskó took me on as a patient during my pregnancy and I gave birth by him. As a foreigner in Hungary quite often I felt overwhelmed by a lot of new information, so I needed more explanation and Dr. Vleskó was always very patient with me and explained everything. I am very thankful to him for keeping me calm (not panicking) and confident during my pregnancy despite some complications (gestational diabetes, polyhydramnios etc.) and for delivering a healthy baby. In my opinion, Dr. Vleskó is a very caring doctor, he doesn’t aim to scare you (like some doctors do), but to support you as a doctor with his solid knowledge. Another reason why I highly recommend Dr. Vleskó is that he is available for you not only during his speaking hours but also per email, so if you write him an email you will get an answer (which is not always the case with other doctors, even if they gave you their email-address).

E. Pestereva (Semmelweis Prémium)

Számomra a Doktor Úr szakmailag hozzáértő, megbízható, segítőkész és nem utolsó sorban kedves. Felmerülő aggályaimra megnyugtató válaszokat tudott adni. Vizsgálatok során precíz és óvatos. Kérdés és probléma esetén elérhető volt rendelési időn kívül is. Emailemre mindig válaszolt.

Bátran ajánlom másnak is. 🙂

S-K. Fruzsina

10 éve választottam orvosomnak dr. Vleskó Gábort. Minden alkalommal nagyon alaposan megvizsgál, és megfelelő tájékoztatást kapok. Egy időben észrevett, és orvosolt probléma után neki köszönhetően most háromgyermekes édesanya lehetek. Mindhárom szülésem nagyon pozitív élmény volt, az utolsónál pedig több komplikáció is adódott. Figyelembe vette az egyéni kéréseimet, amikor beavatkozás vált szükségessé, tökéletesen megoldotta a felmerülő akadályokat. Végig biztonságban éreztem magam minden alkalommal.

Ny. Noémi (Maternity Magánklinika)

Mindkét gyermekünk világrajövetelénél Vleskó Doktor volt a választott orvosunk, mindvégig türelemmel és odaadással végezte a dolgát. Minden kételyeinkre és kérdésünkre kielégítő választ kaptunk.

Azóta az éves vizsgálatokra is hozzá járok, tisztelem a hozzáértését és a szakmai elhivatottságát!

S. Judit

Végtelenül szerencsés és boldog vagyok, hogy Önre találtam pár évvel ezelőtt. Nagyon nehéz jó nőgyógyászt találni, de én megtaláltam az igazit Önben és ezt a terhesgondozás során majd szüléskor éreztem csak igazán. Profi, kedves, türelmes és nem utolsó sorban imádom a humorát!

T. Alexandra

„A Doktor Úr alapos, kedves és jó humora van. Bármikor elérhető amikor kérdés merül fel és végtelen türelemmel válaszol. Szakmailag is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla. A legjobb kezekben voltunk, ebben biztos vagyok.

F. Alexandra

Kiemelkedő szakértelemmel bíró orvos. Minden kérdésemre végtelen nyugalommal és készséggel válaszolt. Úgy éreztem a terhességi idő végéig, hogy nem csak születendő kislányom, hanem én is a legnagyobb biztonságban vagyunk.

Sz. Viola

„Szeretek Önhöz járni, mert kedves, felkészült, és minden kérdésemre válaszol. Első pillanattól kezdve megbízom szakértelmében, és követem tanácsait. Mindkét gyermekem az Ön segítségével született. Bátran ajánlom mindenkinek!

D. R. Éva

Az első várandóságom előtt mentem el a doktor úrhoz, és ő kísérte végig a terhességemet. Nagyon megnyugtató és jó érzés volt végig, hogy szakszerű, precíz kezekben vagyok én is, és a babám is. A felmerült kérdéseimre mindig gyors és kimerítő válaszokat kaptam rendelésen kívül is. Hálás vagyok a sok segítségért, tanácsért. Jó szívvel ajánlom a doktor urat.

dr. K. Blanka Anna

„Mindkét terhességem alatt a doktor úrhoz jártam, a kisfiamnál még bent is lehetett a szülésnél, de a kislányomnál is beköszönt hozzám a szülőszobába, ami nagyon jól esett. Szerencsére problémamentes terhességeim voltak, de bármikor írtam e-mailt a doktor úrnak nagyon hamar válaszolt és könnyen elérhető volt. Ajánlom mindenkinek, aki orvosválasztás előtt áll.

B-S. Bettina

Vleskó doktor Úrnak nem kevesebbet köszönhetek, minthogy a nagyfiam után két egészséges ikerlányt hozhattam a világra. Orvos baráti pár ajánlása révén jutottunk el a doktor úrhoz, mivel ő “ikrek esetében IS rendkívül tapasztalt, körültekintő orvos”. Neki köszönhetem, hogy az előrelátó gondolkodása miatt már a szülés előtt “vendégeskedhettem” pár napot a klinikán és a lányok még a pocakomban megkapták a tüdőérlelőt. Elhúzta a születés pillanatát, ameddig csak lehetett, de mikor helyzet volt, azonnal tudta, hogy meg kell születniük, a 35.héten. Mind a terhesgondozás alatt, mind a császármetszés és az azt követő napokban számíthattam a figyelmére, szakértelmére. 3 egészséges gyermek boldog anyukájaként a mai napig nagyon hálás vagyok Neki!

V-S. Lilla

Thank you so much for your excellent work you do. You are a truly a man of honor and word. Your humility, kindness and strength are greatly appreciated.

You have always made sure I was doing okay.

Thank you for being such an amazing doctor.

V. Guadron

A doktor úr kedves, alapos és precíz. Nagy gondossággal kísérte végig a várandósságomat. Minden kérdésemre készségesen válaszol, az emailekre gyorsan reagál. Kiváló orvos és nagyon emberi a betegeihez való hozzáállása.

Á-G. Roxána (Maternity Magánklinika)

„Nőként a legkényesebb egészségügyi terület a nőgyógyászat. Úgy gondolom, hogy mindannyiunk számára a legfontosabb, hogy a legnagyobb szakértelem mellett empatikus ellátást és hozzáállást kapjunk orvosunktól. Vleskó doktor úrnál ezt a rendkívül ritka párosítást megtaláltam, így nem volt kérdés, hogy életem legfontosabb napján őt választottam, hogy világra segítse a kisfiamat. Neki köszönhetem, hogy a felkészülés és a szülés is akadálymentes és boldogsággal teli élmény volt. Minden nő ilyen ellátást érdemelne.

B. Gyöngyi (Maternity Magánklinika)

A Doktor Úrhoz a babatervezéskor kezdtem járni. Végig figyelmes és megnyugtató volt. A kórházi napok alatt felkeresett és további tanácsokkal látott el. Azóta sincs másképp. Mindig elérhető és emlékszik az emberre.

K. Kitti

„A Doktor Úrhoz jártam mindkét várandósságom alatt. Bármilyen problémával fordulhattam Gáborhoz! Amit komolyan kellett venni, komolyan vett, de a legjelentéktelenebb-de nekem akkor fontos- kérdésekre is rögtön, a lehető legtürelmesebb választ kaptam és szinte azonnal. Minden látogatás nagyon kellemes, oldott hangulatú volt és érződött a kiváló szakmai háttér is. Ha folytatjuk ezt a család gyarapítás dolgot, nem kérdés, hogy kihez fordulunk! Szeretettel ajánlom.

Dr. B. Fruzsina

Vleskó doktor úrhoz egy véletlen folytán kerültem egy rutinvizsgálatra, de úgy jöttem ki, hogy ha egyszer szülni fogok, akkor nála szeretnék. Azóta eltelt több mint 10 év és nemcsak én járok hozzá, hanem majdnem összes barátnőm is. Nála szültem a gyerekem, csodás élmény volt és mindvégig tudtam, hogy biztonságban vagyok.

Amellett, hogy a legprofibb orvos, akit ismerek, rendkívül segítőkész (szabadidejében is válaszol a kérdéseimre), kommunikatív, emberséges, ugyanakkor rendkívül szerény. Szerencsés vagyok, hogy megismerhettem.

Sokkal több ilyen szakemberre lenne szükség.

V. Emese

„A doktor úrnál született a kislányom, amiért sosem lehet igazán hálás egy anyai szív. A pozitív szülés élményemet azonban nemcsak a doktor úr szakértelme, hanem a terhesség alatti korrekt és megbízható hozzáállása, és állandó elérhetőségének jelenléte is megalapozta. Azóta is a páciensei körébe tartozom, és minden évben a szűrővizsgálatok során meggyőződök róla, hogy töretlenül jó kezekben vagyok.

F. Zsuzsanna

Az elmúlt évek során többféle problémával fordultam a Doktor Úrhoz. Kiemelkedő szakmai tudása mellett a páciens felé történő professzionális és empatikus hozzáállása is rendkívül megnyugtató. Minden felmerülő kérdésemet megfelelő alapossággal és türelemmel kezel. Az általam összegyűjtött információt rendszerbe foglalva és korrigálva mindig elégedetten távozom a rendelőből.

Hálás vagyok, hogy mindkét várandósságomat végig kísérté és segítette. Bármilyen probléma vagy kérdés esetén szinte azonnal a segítségemre volt, akár rendelési időn kívül is.

R-O. Anita

„A Doktor Úr mérhetetlen türelemmel és gondoskodással kísérte végig a várandósságomat. Készségesen válaszolt minden kérdésemre akár emailben is, amikre nagyon hamar kaptam választ. Rendelésén mindig pontos és segítőkész. Véleményem szerint egy remek orvos.

D. Tamara (Maternity Magánklinika)

Vleskó doktor úrhoz az első terhességem legelején mentem először, aki nagy odafigyeléssel gondozott végig a várandósságok alatt. Neki köszönhetem, hogy a nagy súllyal született kisfiam mindenféle komplikáció nélkül természetes úton jöhetett a világra. A korábbi tapasztalataim alapján emberileg és szakmailag is ő a legjobb nőgyógyász, akivel valaha találkoztam! Mindig kedves, türelmes, udvarias, lelkiismeretes, vicces, precíz, pontos, alapos, segítőkész és még sorolhatnám. A kérdéseimre mindig megnyugtató választ kapok és bármikor lehet rá számítani! Már több ismerősömnek is ajánlottam, akik szintén nagyon elégedettek és azóta is hozzá járnak. Minden nőnek jó szívvel ajánlom Vleskó doktor urat!

K. Zsóka (Maternity Magánklinika)

„Első terhességemet végig a Doktor Úr kísérte, hogy mennyire voltam vele elégedett, mi sem bizonyítja jobban, minthogy második kisbabámnál is őt választottam. Minden kérdésemre választ kapok tőle, mindig nagyon megnyugtató, és szükség esetén elérhető telefonon vagy e-mailen is, rövid időn belül visszajelez. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, aki biztos kezekben szeretne lenni a terhessége alatt.

G-M.Éva

Vleskó Doktor páciense vagyok már három éve. A magánrendelésére járok nőgyógyászati vizsgálatra, oda jártam várandósgondozásra, és végül szülészorvosomnak is őt választottuk. Korrekt, felelősségtudatos orvosnak tartom. A kérdéseimet mindig türelmesen végig hallgatja, és lényegre törően válaszol azokra. A várandósgondozás során számomra nagyon szimpatikus volt, hogy felesleges konzultációt sosem ajánlott (hozzáteszem, hogy problémamentes terhességem volt), és az e-mailjeimre mindig hamar válaszolt. Párommal abszolút pozitív véleménnyel vagyunk róla, mint szülészorvosról.

S. Judit (Semmelweis Prémium)

„Lelkiismeretes orvos. Két terhességemet és egy szülésemet kísérte végig, mindvégig korrektül bánt velem, harmadszor is egészen biztosan őt választanám. Szakmailag is megbízok benne.

K. Tímea

Dr. Vleskó Gábor több mint 13 éve a nőgyógyászom. Mind szakmailag, mind emberileg kiváló orvosnak tartom. Hálás vagyok, hogy mindhárom gyermekem születését ő segítette. Érthetően, figyelmesen kommunikál, megbízható és érezhetően törődik a pácienseivel. Ezúton is köszönök mindent, amit eddig értem és a gyerekeimért tettél, bárcsak minden orvos ennyire emberséges lenne!

S.Adrienn

Kiváló szakember, kedves és türelmes. Mindkét terhességemet nagy figyelemmel és segítséggel kísérte végig, bármikor szívesen elmagyarázott mindent. 

Mindkét kislányom születésénél megnyugtató volt a jelenléte, és bár császáros lettem mindkét esetben, olyan profizmussal történtek a műtétek, hogy csodájára járt a család.

Harmadik baba esetén is egészen biztosan az ő gondos kezeit fogom választani! 🙂

Cs-K. Eszter (Semmelweis Prémium)

37 éves vagyok, és az évek során nagyon sok rossz tapasztalatom volt a nőgyógyászokkal. Hat évvel ezelőtt az interneten olvasott pozitív vélemények alapján jutottam el Dr. Vleskó Gáborhoz, és jelenleg is az elégedett páciense vagyok.

Doktor úr mindig türelmesen végig hallgatja a problémámat, körültekintően jár el minden esetben, kérdéseimre a rendelési időn kívül is választ kapok, személyisége megnyugtató és maximális bizalommal vagyok felé. Csak ajánlani tudom őt minden segítségre váró nőnek!”

Ny-L. Lilla

„Szívből ajánlom a Doktor Urat! Szakmailag rendkívül felkészült, alapos és megbízható. Szükség esetén mindig elérhető, a betegeivel pedig törődő. Utóbbi számomra az egyik legértékesebb tulajdonsága: megnyugtató érzés olyan szakemberhez járni, akinek fontosak a betegei.

M. Magdolna

A legkisebb fiam születésénél nagyon sokat köszönhettem a Doktor Úrnak, végig mellettünk volt és mindenben segített, azóta is ha gondom akad mindig elérem, akár e-mailben is. Nagyon köszönünk Neki mindent! 🙂

H. Bíbor

„Vleskó Doktor Úr kísérte végig a várandósságom és a szülést is Ő vezette. Szívből ajánlom azoknak, akik jó kezekben szeretnének lenni. Alapos, könnyen elérhető és számomra megnyugtató választ adott bármilyen kérdésről vagy aggodalomról volt szó. Hosszú út vezetett a kisfiunkhoz, ezért az volt nekem a legfontosabb, hogy biztonságban érezzem magunkat. Emellett szintén pozitív, hogy mindig gyorsan válaszolt a megkereséseimre. Nem kérdés, hogy továbbra is hozzá szeretnék járni.

T-Cs. Franciska (Maternity Magánklinika)

Vleskó dr. szakmájában mérhetetlenül elhivatott, empatikus, segítőkész, profi szakember, aki mindig képes a nyugodt légkör megteremtésére a legnagyobb stresszhelyzetben is. Nem volt egyszerű terhességem, ahogy kiderült, hogy fejlődési rendellenességgel fog születni a babám, a Doktor úrnak már kész terve volt arra, hogyan tovább a szülés után, involválva a legjobb szakembereket. Egy pillanatig sem hagyott csüggedni, mindig biztatott, nagyon sokat segített abban, hogy csak előre nézzünk. Örökké hálásak leszünk érte!

S-H. Adrienn

„Megbízható, lelkiismeretes és empatikus. Kérdéseimre mindig alapos és részletes válaszokkal szolgált. Szakmai tudása és tapasztalata biztonságot adott, mindig jó kezekben voltam. Ha valaki megbízható nőgyógyászt keres, nyugodt szívvel ajánlom Őt.

R. Krisztina

Megbízható, végtelenül kedves, alapos orvos. Emberi hozzáállásának és megnyugtató személyiségének köszönhetően soha nem érzem feszélyezve magam a vizsgálatok alatt. Minden kérdésre alaposan, türelmesen válaszol. Mindenkinek szívből ajánlom!

J. Barbara

„Egy tragédiával végződő terhesség után, immár ikervárandósan kerestem koraszülés-megelőzéssel foglalkozó orvost, amikor rátaláltam Gáborra. Kislányaim időre, egészségesen érkeztek, hála neki. A kritikus időszakban kiemelt figyelemmel kísért, megnyugtatott, mindig könnyen elérhető volt, külön kéréseimet is figyelembe vette. Szívből ajánlom egyszerűbb és problémásabb várandósságok esetén is!

B-S. Ildikó

Számos ismerősi ajánlás után jutottam el a Madách11 rendelőbe Vleskó doktor úrhoz. Mindkét terhességem alatt tökéletesen ellátta a gondozási feladatokat, minden kérdésemre választ kaptam, emailben és szükség esetén telefonon is kereshettem. Nem sajnálta az időt a teljeskörű tájékoztatásra, amennyiben kértem tanáccsal is szolgált a problémám megoldására vonatkozóan pl.: életmódbeli változtatások szükségessége elhúzódó ciklus következtében.

R. Mónika

Mindkét gyermekemet Önnél szültem, s azóta is – több mint tíz éve – Önhöz járok nőgyógyászati szűrővizsgálatokra. Szakmailag felkészült, alapos, kedves és segítőkész orvosra találtam Önben.

Maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm.

M. dr. K. Ágnes

Harmadik trimesztertől kezdtem el járni terhesgondozásra a Doktor Úrhoz. Maximális odafigyeléssel kísérte végig a terhességemet, mintha már kezdetektől fogva hozzá jártam volna. A vizsgálatok során oldott legkörben mindent alaposan elmagyarázott. A kérdéseimre a rendelési időn kívül is rövid időn belül válaszolt.

Doktor Úr végig hitt a természetes szülésben. A baba nagyobb méretei ellenére sem merült fel a császármetszés gondolata. Ennek köszönhetően teljesülhetett az álmom és egy csodálatos szülésélményben lehetett részem.

H-K. Krisztina

„Vleskó Doktor Úr szakmailag és emberileg is nagyon jó választás volt. Mindkét várandóságomat ő gondozta és mindig a legnagyobb precizitással, figyelemmel és türelemmel volt felém. Minden kérdésemre készségesen válaszolt akár hétvégén, akár az esti órákban írtam neki. Mindenkinek ajánlani tudom csak, aki egy nagyon kedves és felkészült orvossal szeretné végig vinni a legszebb várakozási időszakot.

N. Anita

Első, extrém koraszüléssel záródó várandósságomat követően olyan koraszülésben jártas szakembert kerestem, aki kellő odafigyeléssel, szaktudással kíséri majd végig a következő várandósságomat a kezdetektől. A doktor úr személyében maximálisan meg is találtam – kedves, de határozott jellemével végig támogatott minket, szaktudásával igyekezett az előzmények tükrében bennünk élő kétségeket, félelmeket eloszlatni. Végül 39+4 napra, egészségesen született meg második gyermekünk, amiért örökre hálásak leszünk neki.

K. Cs. Zsuzsa

Majdnem hát éve járok a Doktor úrhoz. Amikor megismertem a leendő férjemet, és elkezdtünk gyermeket tervezni, olyan nőgyógyászt kerestem, aki fiatalos, de tapasztalt és végig kísérhet minket a családalapítás során.

További szempontok voltak, hogy a Doktor úr rendelője szó szerint a város közepén van, bárhonnan könnyedén megközelíthető, mind autóval, mind tömegközlekedéssel. 

Eldönthettük, hogy kisfiúnk magán vagy állami kórházban szülessen, a Doktor úr sok kapcsolata révén több kórházban is elérhető.

Ami mégis a legfontosabb. A Doktor úr pont annyira komoly és kimért ennyire bármely jó orvos, de pont annyira könnyed és humoros, hogy az ember biztonságban érezze magát és tudja bármit megkérdezhet tőle, nincs buta kérdés.

Az e-mailjeimre mindig gyorsan válaszol sürgős esetben telefonon is mindig elérhető.

P. Zsófia (Maternity Magánklinika)

Dr. Vleskó Gábort több, mint 10 éve ismerem, mindkét gyermekem születésénél számíthattam a segítségére, ahogy a terhesgondozásnál is.

Kivétel nélkül magas szakértelemmel, megfontoltan és kellő körültekintéssel látja el a feladatát. Emellett megbízható, empatikus, türelmes és rugalmas. 

Megnyugtató érzés, hogy mindig „igazi” válaszokra és megoldásokra számíthatok tőle.

Cs-V. Orsolya

„Két iker fiamat köszönhetem a doktor úrnak. A terhes gondozás időszakában bármikor fordulhattam hozzá a problémámmal gyorsan és megnyugtatóan válaszolt. Immáron hét éve vagyok a páciense, sosem csalódtam magas fokú szakmai tudásában, mindig orvosolta a problémámat!

D-B. Réka

A terhesgondozás és a szülés lebonyolításával kapcsolatban messzemenőkig pozitív tapasztalatom volt a Doktor úrnál. Számos kérdéssel érkeztem melyekre mind tejeskörű válaszokat kaptam.

Nem mindennapi kérésem is volt a szüléssel kapcsolatban, amit teljes mértékben tiszteletben tartott és a folytonos tájékoztatás, továbbá az elérhetősége révén maximális biztonságban éreztem magam a terhesgondozás és a szülés alatt is.

Hálával és köszönettel tartozom mindazért, amit annak érdekében tett, hogy számomra a szülés egy pozitív élmény lehetett.

D-Cs. Judit (Maternity Magánklinika)

3 gyermekem terhesgondozását kísérte végig a Doktorúr. Mindhárom alkalommal maximálisan biztonságban éreztem magam. Minden kérdésemre részletesen válaszolt, ha aggódtam valami miatt megnyugtatott, mindig elérhető volt telefonon és e-mailben egyaránt. Mindig nagyon emberségesen, megértően viselkedik, ami nagyon fontos egy nőgyógyászati vizsgálat során, amikor amúgy is feszültebb az ember. Én csak ajánlani tudom.

M. Nóra

„Én a koraszülésem után szerettem volna olyan orvoshoz kerülni, akinek szívügye a koraszülés megelőzése. Így találtam a doktor úrra. 

A baba tervezése alatti időszakban és a várandósságom alatt is nagyon figyelmes volt. 

Érezte rajtam, hogy egy ilyen trauma után, minden apró jelre még jobban figyel az ember, így bármikor írtam neki, gyors választ kaptam. 

A legjobb döntés volt, hogy mertem orvost váltani. 

Biztos vagyok benne, hogy nagyrészt a doktor úrnak köszönhető, hogy a kislányom időre, egészségesen született.”

M G. Andrea

„Vleskó doktor úr páciense vagyok a terhességem első pillanatától kezdve, már lassan 12 éve. A várandósságom és a szülés alatt is maximális szakértelmet, hozzáértést, figyelmet tapasztaltam a Doktor úr részéről, bármikor fordulhattam Hozzá, ha kérdésem, problémám merült fel. Azóta is rendszeresen járok szűrésre Vleskó doktor úrhoz, minden alkalommal a megfelelő szakellátásban részesültem. Gábor kedves, türelmes, teljes bizalommal fordulok Hozzá minden esetben.”

K. Melinda

„Doktor Úrnál szültem természetes úton mindkét gyermekem. Számomra a legfontosabb, hogy mindkét várandósságom alatt végig biztonságban éreztem magam. Tudtam, hogy szükség esetén Doktor Úrra bizton számíthatok. Mit is mondhatnék többet, mint hogy jó néhány ismerősöm tapasztalataimat hallva ugyanúgy Önnél szült.”

K. Ágnes

„Csak jót tudok mondani, választott orvosként a második terhességemet, szülésemet követte végig. A jelenléte számomra mindig megnyugtató volt, legyen szó a vizsgálatokról vagy szülésről. Szakmailag és emberileg is csak ajánlani tudom, rendkívül segítőkész, precíz és lelkiismeretesen végzi a munkáját. Magas színvonalú munkájához hozzátartozik az emberséges hozzáállás és maximális figyelmesség a páciensei felé.”

V. Katalin

„Hosszú és meglehetősen rögös út vezetett Matyi fiunk születéséhez. A Doktor Úr magabiztossága és optimizmusa sokat segített abban, hogy elhiggyem ez tényleg sikerülni fog. 

Egy percig sem kételkedtem benne, hogy ő számomra a legjobb orvos. 

Hálás köszönetünk mindenért!”

C. Evelin

„Doktor Úr nagyon türelmes nyugodt és megbízható. Ha bármi probléma van azt higgadtan közli és a megoldásban készségesen segít!”

V. Ivett

„Az első terhességem elején több szakorvoshoz is elmentem, mire megtaláltam a nekem megfelelőt – Vleskó doktor türelmes, kedves, szakmailag felkészült és professzionális szakember. Kettő várandósságom kísérte végig, elérhető volt, minden kérdésemre részletes és érthető választ adott. A császármetszés helye úgy gyógyult, mintha plasztikai sebész munkája lett volna. Barátnőimnek is bátran ajánlottam, akik szintén hálásak voltak. Időközben messzebbre költöztünk, de továbbra is hozzá járok vissza.”

Cs-M. Csilla

„Amellett, hogy szakmailag egy kiváló orvos és bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhatunk hozzá és a gyermekünk érkezését is mindenre gondosan odafigyelve kísérte végig; számunkra mégis azért kiemelkedő a többi orvos közül, mert emberileg is kivételes, kedves, közvetlen. Sosem mennék más orvoshoz.”

L. Csilla

„Vleskó Doktor Urat egy barátnőm ajánlotta 6 évvel ezelőtt. Az első években az éves rákszűrés miatt kerestem fel, majd 2020-ban egy terhesség miatt. Sajnos missed ab műtét lett a sikertelen terhesség vége, amit a doktor úr végzett el. A műtét miatt nagyon izgultam, de az altatás előtt szánt rá időt, hogy megnyugtasson és a műtét után elmondta mi történt a műtét alatt. Később a kontroll során megbeszéltük mikor próbálkozhatunk a következő terhességgel, milyen vitamint szedjek és milyen vizsgálatot végezzünk el addig. Majdnem 1 évvel később lettem újra várandós és a doktor úr kísérte végig a terhességet és 2022. januárban született meg az egészséges kisfiam. Volt aggodalom a terhesség alatt, de minden kérdésünkre választ kaptunk a terhesgondozás során, valamint minden szakvizsgálat eredményét átbeszéltük és koordinálta a doktor úr a 9 hónapunkat. Email-ben minden kérdésünkre válaszolt 1 napon belül és telefonon is elérhető volt, ha nem sikerült telefonon elérni, mindig visszahívott. Nagyon empatikus és jó szakember, ajánlottam több barátnőmnek is, akik megbízható és figyelmes orvost kerestek.”

P. Krisztina

„A doktor úr követte végig mindkét kislányomnál (2014 és 2016-ban) a terhességem és vezette le a szüléseket és azóta is visszajárok doktor úrhoz.

Csak pozitív véleményt tudok megfogalmazni a doktor úrral kapcsolatban, szakmailag profi felkészültséggel és hozzáállással dolgozik, végtelenül türelmes, kedves, minden kérdésre válaszolt, tanácsokat adott és

ami nekem a legfontosabb volt, hogy maximálisan megbíztam benne, ami a leglényegesebb, hiszen a saját és a születendő gyermekem sorsa is úgymond az ő kezében volt.

Egy pillanatig nem volt kétségem, hogy a legjobb kezekben vagyunk nála. Nagyon jó szívvel ajánlom minden leendő kismamának.”

Dr. G-K. Katalin

„Mindkét várandósságomat a doktor úr kísérte végig, nála születtek a fiaim és azóta is hozzá járok. Megkérdőjelezhetetlen a szakmaisága; nyugodtsága, nyitottsága, humora minden pillanatban a legnagyobb biztonságérzetet adta számomra.”

É-T Márta

„Tíz éve vagyok a Doktor úr páciense – ez alatt az idő alatt a rendszeres szűrések mellett két várandósságom követte végig, az egyiket ikerbabákkal. Nagyon profi hozzáállással segített végig, a kérdéseimre türelmesen válaszolt. A várandósságok és szülések során is a legjobb kezekben éreztem magam.”

T-Cs. Ildikó (Semmelweis Prémium)

„A doktor úr kísérte végig a terhességemet és 8 és fél éve nála született meg a kisfiam. Azt gondolom, hogy egy első gyermekét váró nőnek sok kérdése van – nekem legalábbis az volt mindig, amiket én fel is tettem mind a doktor úrnak a rendelésen és ő mindegyikre türelmesen válaszolt. Nemcsak válaszolt, de mindent úgy magyarázott el, hogy laikusként is megértsem. Nagyon alapos, jó szakembernek tartom, ezen kívül emberségből is jeles. Mindig számíthattam rá, utolérhető volt, megnyugtató, a szülés során is végig támogatott és amíg bent voltunk a kórházban a szülés után is érdeklődött minden nap. Azóta is szeretettel ajánlom minden ismerősömnek, aki nőgyógyászt keres.

Sz-B Réka

6,5 éve vagyok Vleskó Doktor betege. Minden konzultáció alkalmával türelmesen meghallgat, minden kérdésemre válaszol, mindent elmagyaráz, amit tudni szeretnék. Alapos a felmerülő problémák kezelésében, nagyon ért ahhoz, amit csinál. Lehet rá számítani, elérhető távolból is, ha aktuális kérdésem merül fel. Nagyon emberi, diszkrét, szívesen ajánlom másoknak is.

Gy. Veronika

„Vleskó Dr. Úr segítségével 3 gyermeknek adhattam életet, akik azóta a mindenünkké váltak. 2016-ban kerestem fel először, akkor még Zuglóban a magánrendelésén, és már az első alkalommal megfogalmazódott bennem, hogy ilyen egy IGAZI ORVOS, akiben 100 %-ig meg lehet bízni. Nem beszél mellé, közli a tényeket, ugyanakkor empatikus és segítőkész. A jövő is engem igazolt, ugyanis az elején a nehezített teherbeeséstől elkezdve, a lombik programok komplikációin át a 3 császármetszésig végig tanúsította Dr. Úr, hogy maximálisan velünk van és segít mindenben, amiben csak tud. A szaktudása szerintem kifogásolhatatlan, csak ajánlani tudom mindenkinek, bármilyen nőgyógyászati ellátásban. Én már erre az életre mellette döntöttem, ha nőgyógyászról van szó.

Sz. Tímea

A terhesgondozások alkalmával a doktor úr mindig részletesen tájékoztatott, minden felmerülő kérdésemre készségesen válaszolt, akár hétvégén vagy az esti órákban is!

Teljes biztonságban éreztem magamat az egész várandósságom alatt. Nagyon figyelmes, alapos, türelmes, kedves, lelkiismeretes és nem utolsó sorban kiváló szakember! Minden nőnek szívből ajánlom!

Cs-Sz Fanni

„Doktor úr mindig alapos, megnyugtató és segítőkész személyiségével 2011-ben találkoztam először, mikor a legnagyobb lányommal voltam kismama. Akkor még egy szakrendelőben dolgozott, de hozzáállása és profizmusa töretlen maradt akkor is, mikor a harmadik gyermekemet vártam, s magánrendelésen kerestük fel a férjemmel. Közvetlen stílusa sokszor segített oldani a szorongást, hogy mi fog az ember lányára várni. Emlékszem a védőnő nagyon aggodalmaskodott a második gyermeknél, hogy jaj-jaj, anyuka, már hízott +5 kg-ot, mi lesz így a terhesség vérére (jártam kb. félidőben), s ezt aggódva elpanaszoltam doktor úrnak, mire viccesen megjegyezte, hogy 5 kg-ot? Annyit én is híztam ebben a pár hónapban 😊.

Az első gyerkőcnél farfekvés miatt császármetszést kellett végrehajtani, s a második alkalommal nem volt kérdés számára, hogy támogatni fog a természetes szülésben, s ugyanígy a harmadik esetben is. Így három gyönyörű lányunk született a férjemmel, akiknek világrajövetelét doktor úr végig segítette. Hálával gondolunk ezért rá és bárkinek, aki orvost keres bátran ajánljuk Dr. Vleskó Gábort!”

 

L-K Andrea