Dr. Vleskó Gábor

Terhesgondozás

A várandósgondozás során a célom az, hogy egy alapvetően természetes folyamatot, a várandósságot úgy kísérjem végig, hogy a kismama és magzata végig a lehető legnagyobb biztonságban legyenek.

Terheskalkulátor

Tudd meg mikorra várható kisbabád

Várandósgondozás

A terhesgondozás során a célom az, hogy egy alapvetően természetes folyamatot, a várandósságot úgy kísérjem végig, hogy a kismama és magzata végig a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. 

Kiemelten fontosnak tartom, hogy a kismamák megfelelő tájékoztatást kapjanak a protokolloknak megfelelő kötelező vizsgálatokon kívül azokról is, amelyek választhatóak, és amelyek többlet információt nyújthatnak.

A várandósgondozási vizit kapcsán átbeszéljük az esetleges panaszokat és a megelőző vizit óta eltelt időszakban készült vizsgálatok eredményeit. Minden alkalommal ultrahang vizsgálat, biometria (magzati méretek, súlybecslés) mérés történik, melyet csúcskategóriás, 5D képalkotásra képes Samsung HERA W10 ultrahang készülékkel végzek, mellyel mind hüvelyi, mind hasi fejjel lehetőség van háromdimenziós felvételek készítésére is. A vizit során készült képeket és a főleg az első trimeszterben készült videókat emailben elküldjük ill. online elérhetővé tesszük. Koraterhességben és a 23. terhességi héttől kezdődően hüvelyi ultrahang vizsgálatot is végzek, mivel ez létfontosságú eleme a koraszülés megelőzésnek. A vizit végén megbeszéljük az elkövetkező időszakban esedékes vizsgálatok menetét. A gondozásom alatt lévő kismamák e-mailben feltett kérdéseire és az elkészült leletekre igyekszem 24 órán belül válaszolni, és telefonon is elérhető vagyok.

A rendelésemen általánosságban megszokott várandós gondozási idővonalat itt találhatja meg. Ez egy szövődménymentes várandósságra vonatkozik, a terhesség megállípításától a végéig, természtesen ettől sok esetben lehetnek eltérések, amennyiben indokolt (pl. ikerterhesség, kiemelten magas kockázatú várandósságok stb.)

Bejelentkezés: +36 1 456 7899

Madách 11 magánrendelő

1075 Budapest, Madách Imre út 11.

Keddenként 08:00 – 20:00 óra között

További szolgáltatások

Pácienseim mondták

Elfogadott Egészségpénztárak: